SEGRE

Família Pifarré

Agraïment de granja Pifarré

Montserrat, Pere, Carles, Pere i Joan

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El primer que ens ve al cap són les paraules d’un home universal com Martin Luther King, una persona que va lluitar pels drets dels seus amb un coratge i uns valors que encara són referència avui dia per a molts de nosaltres. Va dir:

“Direm als enemics més rancorosos: a la vostra capacitat d’infligir el sofriment, oposarem la nostra per suportar-ho. Un dia guanyarem la llibertat, però no serà només per a nosaltres: la nostra victòria serà una doble victòria.”

La nostra família ha passat més de tres anys de crisi i lluita, des del primer judici, per reivindicar i defensar el dret a treballar en condicions a l’Horta de Lleida. Sabeu que hem posat l’alerta sobre la possible urbanització indiscriminada a l’Horta si no hi ha un control raonable, que hem demanat que es prioritzin els usos agraris si de debò volem que la pagesia tingui una oportunitat de progrés a casa nostra i que reclamem sensibilitat de les administracions judicials i governamentals en la gestió del territori rural i en la seva projecció de futur. Més serveis i condicions per garantir el futur de l’Horta, un futur per a tothom.

Finalment, l’Audiència Provincial de Lleida ha dictat servitud forçosa per recuperar la normalitat de comunicació i producció de la nostra granja i ho ha fet sobre la base d’una llista extensa de greuges que hem suportat des del tancament del nostre camí centenari. Avui podem dir ben alt i fort allò de: “S’ha fet justícia.”

I ara... us toca a vosaltres. L’agraïment més sentit és per a totes les persones que ens heu acompanyat durant aquest tortuós camí, que ens heu fet arribar mostres de suport sinceres, que heu vingut a la granja amb la família i amistats a compartir trobades agroculturals, que ens heu fet seguiment a la xarxa amb escrits o gestos com la utilització de la nostra icona al perfil. És senzillament brutal! Autèntic! Tot això ens ha mantingut vius, ens ha emocionat enormement i ens ha donat prou força per seguir creient, per seguir lluitant a favor de #salvemramaderia.

Gràcies a vosaltres, ens vam aixecar de terra, vam clavar el genoll amb força, ens vam espolsar les queixes treballant de valent i ara estem dempeus sense ni una gota d’ira, amb tota la serenor del món, amb la força de la raó i amb la responsabilitat que també defensem i defensarem aquells que són com nosaltres: famílies treballadores de l’Horta de Lleida.

tracking