SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Benvolguts aficionats/des, el 16 de juny passat l’Associació d’Amics del Lleida va celebrar la segona assemblea ordinària, en què es va fer balanç de les activitats fetes durant l’any 2016, es van presentar els projectes previstos per al present any i es va informar del balanç econòmic de l’entitat. L’acte va finalitzar amb els precs i preguntes que van formular els assistents.

L’Associació d’Amics del Lleida es va constituir el setembre del 2014 amb la finalitat, entre d’altres, de promoure, difondre, fomentar, defensar i dignificar la història del club més representatiu de la nostra ciutat, actualment el Lleida Esportiu i, anteriorment, el Lérida Balompié i la Unió Esportiva Lleida.

Des de la nostra fundació, hem rebut una magnífica acollida per part no només dels aficionats del nostre club, sinó també de la resta de la ciutadania i d’altres agents socials de la ciutat, fet que ens enorgulleix i ens il·lusiona de cara a afrontar nous reptes i objectius. Així doncs, des que va nàixer l’Associació, han estat múltiples i diverses les activitats dutes a terme per l’entitat.

Pel que fa al 2016, cal destacar que hem continuat amb la publicació trimestral de la revista Lo Lleida; també va sortir a la llum el llibre Blau al firmament, que va tenir un gran èxit i va comptar en l’acte de presentació amb importants personalitats vinculades a la història del Lleida, com José Manuel Esnal Mané, Txema Alonso, Antoni Gausí o l’actual director esportiu del club, Jordi Esteve, entre d’altres. També hem col·laborat activament amb les dues penyes actives del club la temporada anterior, Rudes Lleida i És un Sentiment, amb les quals es va organitzar conjuntament el desplaçament la temporada passada a Gavà. Hem presentat formalment davant la Comissió de Carrers de l’ajuntament la sol·licitud per al carrer de la Unió Esportiva Lleida, l’emplaçament del qual aniria des de l’avinguda Navarra fins a l’aparcament del Camp d’Esports, delimitat a l’esquerra pel Gol Nord del Camp d’Esports i a la dreta, pel velòdrom.

Així mateix, els Amics del Lleida hem intervingut activament, juntament amb el club i les penyes Rudes Lleida i És un Sentiment, en el procés de mediació iniciat per resoldre el conflicte dels vetats, alhora que hem participat, amb les esmentades penyes i altres personalitats lligades a l’entitat, en el procés d’elaboració i redacció del Reglament de Règim Intern del club, recentment aprovat i publicat per l’entitat.

Des d’aquestes línies, volem agrair especialment als nostres associats la confiança que han dipositat en el nostre compromís ferm i irrenunciable per seguir treballant per fer més gran el Lleida i perquè tota la ciutadania es mostri orgullosa del club més representatiu de casa nostra, sense renunciar a la personalitat pròpia de la nostra entitat. Alhora, també donem les gràcies a tots aquells que ens encoratgen a continuar fent la nostra tasca i els animem a formar part d’aquesta gran família que és l’Associació d’Amics del Lleida.

Visca el Lleida!

tracking