SEGRE

Àngel Ros

Resposta al Comú de Lleida

Paer en cap de Lleida

Creat:

Actualitzat:

RESPOSTA a la carta del Comú de Lleida: L'IBI de l'Horta: el Montoro fa el pa i en Ros reparteix hòsties

SR. DIRECTOR:

Un partit o una associació d’electors amb representació municipal no pot escriure un article titulat “L’IBI de l’Horta: el Montoro fa el pa i en Ros reparteix hòsties”. Per a molts lleidatans, entre els quals m’incloc, i segur que també per a una part dels seus electors, la darrera paraula del títol té un significat per al qual els demano respecte. 

L’única realitat que hi ha amb l’IBI de l’Horta és que la revisió cadastral que s’ha fet a nivell general per part del Ministeri d’Hisenda afecta construccions agrícoles que abans no tenien un impacte rellevant pel que fa a la valoració cadastral. 

El que ha fet la Paeria de Lleida amb els vots de tots els grups municipals menys el Comú és aprovar una bonificació del 80 per cent per a les famílies amb construccions agrícoles afectades per la nova regulació cadastral. Tots menys el Comú vàrem aprovar la  bonificació a les famílies de l’Horta. El Comú no va voler corregir en l’Impost de Béns Immobles aquesta major valoració d’Hisenda. 

Suposo que és aquesta actitud que  vostès van tenir en el Ple, i que tenen en el dia a dia de la seva actuació municipal, la que els fa escriure un article amb un títol i un contingut absolutament reprovables. 

tracking