SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Aquesta carta és per denunciar les males pràctiques del Banc de Santander, oficina de Prat de la Riba, 2. Fa poc vaig quedar en negatiu (3 euros durant quatre dies), i per aquest fet em van cobrar una comissió de 39 euros. Vull aclarir que vaig quedar en descobert perquè em van cobrar unes comissions del mateix banc que encara no entenc.

Evidentment, en el seu dia, vaig contractar el famós compte del Santander Comissions Zero, i està clar que això no s’ha complert. Em guanyo la vida com a auxiliar en geriatria en una residència. M’agrada cuidar les persones grans i n’estic orgullosa. Em guanyo el sou amb la suor del meu front i no robant.

Per a mi, guanyar 39 euros representa un dia de feina; per al Banc de Santander, un segon. Això que fa és usura, un robatori legal que el Banc d’Espanya i el Govern permeten. Són pràctiques immorals.

Evidentment, si fos un client com aquests milionaris que surten als mitjans de comunicació que han robat, no tindria aquest problema, però, com que no arribo als 1.000 euros al mes, no em tornaran pas la comissió. Gràcies, Banc de Santander, per contribuir a la recuperació econòmica dels honrats treballadors d’aquest país.

LLEGEIX LA RESPOSTA DE NANCY BEDOYA

tracking