SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. director:

El darrer dia divendres 1 de setembre, a la pàgina 14 de comarques d’aquest diari, es feia al·lusió al rescat d’una persona que accidentalment havia caigut al canal que hi ha al punt quilomètric 129 de la carretera nacional 230 per part dels bombers del Pont de Suert.

Sense voler treure mèrits a la seva actuació, he de dir que quan ells varen arribar, uns veïns del nucli de les Bordes del Pont de Suert i una dotació del cos dels Mossos del Pont de Suert ja s’hi havien jugat la vida per poder treure l’infortunat que es va precipitar dins del canal.

Un noi de 25 anys i veí del lloc va tenir una sang freda encomiable per anar a buscar una soga a les quatre del matí sense més llum que la del seu mòbil i agafats, el noi juntament amb l’agent dels Mossos i a punt de caure ambdós al canal –i repeteixo: jugant-se la vida–, varen treure l’accidentat.

Suposo que els bombers són nous i desconeixen la zona i per aquesta raó se’ls ha d’ajudar a localitzar els punts negres que tenim en aquesta comarca.

Vull recordar que aquest canal porta sobre les seves esquenes cinc morts i quatre més que són vius perquè se’ls va poder ajudar a sortir de l’aigua.

Aprofito aquest moment per inquirir l’ajuntament del Pont de Suert perquè prengui les mesures adients sobre aquest tema i parli amb qui faci falta per tal de tancar la zona conflictiva i evitar més ensurts i possibles morts.

tracking