SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa gairebé dues setmanes que vaig posar un punt a la meva trajectòria per la Llar d’Infants Municipal de Ponts. Amb els ulls plens de llàgrimes, vaig dir adéu a un grapat de vivències que m’acompanyaran per sempre. Volia trobar unes paraules que m’ajudessin a acomiadar- me de totes aquelles persones que us heu creuat en el meu camí i heu fet de la meva primera experiència com a mestra una experiència inoblidable.

Recordo feliçment com vaig arribar a la vostra llar, nerviosa i contenta per emprendre una nova aventura com a mestra i directora, pràcticament novella. El vot de confiança que em vàreu donar va ser el motor que em va moure per intentar aportar una visió més innovadora i vivencial. Espero que el meu esforç i les meves idees hagin contribuït a millorar una mica la llar d’infants; si més no, aquest ha estat el meu propòsit durant aquests dos anys.

Me’n vaig, probablement, per sempre. És llei de vida i d’escola, però vull que sapigueu que en el meu cor romandran tots els records, moments, mirades, alumnes i companyes de feina que a hores d’ara ja són més que això. Ha estat un enorme plaer compartir aquesta llar d’infants amb tots vosaltres. Me’n vaig emocionada, contenta del meu pas i trista per tot el que deixo enrere, però, sobretot, me’n vaig agraïda. Gràcies de tot cor a les companyes, a les famílies, als menuts i a tu, Alba, per fer-ho tot fàcil.

A la Llar d’Infants de Ponts, he après, he gaudit i he fet de mestra per primer cop a la vida, i això és quelcom que no oblidaré mai, per molts anys que passin i altres escoles que vinguin.

tracking