SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Mare, de la meva mà escric el que el teu cor m’impulsa a expressar. Sempre vas ser companya de viatge d’aquesta malaltia anomenada càncer, mai no et va impedir de seguir endavant amb molta fe i força. Sempre pensant en els altres, seguint el camí de la bondat i de l’amor, juntament amb tota la teva família. Darrere d’aquesta malaltia hi ha una part que no és vivible però és fonamental, un equip de professionals, un equip humà amb grans valors i virtuts... anomenat PADES. Ens heu ensenyat a suportar la malaltia, ens heu donat ànim, heu millorat les cures i heu suplert les deficiències, en definitiva, ens heu ensenyat que cal lluitar, tenir fe i constància davant de les adversitats. 

Fins i tot quan se’n va haver d’anar, vosaltres vau fer que l’adéu no fos tan dolorós, un “fins després, mare, t’estimem”. 

Vosaltres, personal del PADES, feu que el malalt i la família siguin el cor que canta amb el cor. Moltes gràcies per la vostra professionalitat i bon cor. Moltes gràcies a tots i especialment a la nostra estimada Yolanda.

tracking