SEGRE
Fem-la visible!

Fem-la visible!

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Sóc una estudiant de segon de batxillerat i estic fent el treball de recerca sobre la figura invisible de la dona en l’esport. Després de fer la recerca i enquestes a nens i nenes de 12 a 17 anys, m’he trobat que moltes nenes no fan esport o en deixen de fer per diverses raons. I no només això, sinó que a la pregunta “Coneixeu alguna dona esportista famosa?” més de la meitat dels enquestats han respost que no. 

M’agradaria dirigir-me a la ciutat de Lleida, a la premsa i a la televisió local, per demanar un mirall per a joves esportistes, un reflex on mirar-se, motivar-se i somiar d’arribar a l’elit o fins i tot als Jocs Olímpics o, simplement, practicar esport.

L’esport no és només una manera d’estar en forma, sinó que és una manera de desconnectar, d’oblidar els problemes de l’escola, de la feina, de conèixer gent, de relacionar-se, de créixer com a persona, de fer ciutat... 

Per aquesta raó, opino que hauríem de promoure l’esport i, més concretament, l’esport femení; organitzar més  campionats femenins, master class, xerrades, i que els mitjans de comunicació entrevistessin esportistes i expliquessin les seves històries, com han arribat a l’èxit i el camí que han hagut de recórrer. No cal buscar esportistes famoses, sinó simplement dones esportistes, amants de l’esport, que en practiquin, perquè puguin ser una guia per a nenes i  adolescents esportistes. 

Tant de bo la ciutat de Lleida pugui arribar a fer visible la dona en l’esport. 

tracking