SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

És trist veure que als ciutadans no ens tenen per a res més que per al que ells volen. Per alimentar el seu ego. Lamentable és veure que d’una banda, a força de mentides i jugant amb els sentiments de les persones es pugui enganyar tants ciutadans de bona fe, amb somnis banals, falses esperances i conquestes inexistents. 

I d’altra banda, també amb mentides i esperant que els fets vagin passant, que ja s’arreglaran sols, sense posar-hi remei i jugant amb tot un país. 

Què han aconseguit? Moltes coses, però totes dolentes. Gent enfrontada, famílies separades, amics no tan amics. Destrucció de llocs de treball. Empreses que se’n van. Destrucció de l’economia. En definitiva, destruir un país. Per a què? Per alimentar els seus somnis de grandesa i somnis impossibles d’una banda. I demostrar no sé què per l’altra. Lamentable. D’una banda mai no han explicat què és el que veritablement volien, ja que mai no han explicat a consciència quins avantatges i desavantatges tindria el poble en les seves aspiracions de grandesa. 

I per un altre costat mai no han explicat clar i concís què podia succeir al país. Esperant que s’arreglés tot sol. 

El que sí que tinc molt clar és que quan s’ha tocat la pela (empreses que se n’han anat, baixada del consum, anul·lació de peticions hoteleres, etc.), és quan s’han començat a moure. Però com era natural, per embolicar- ho més. Amb tot això, algú em podria indicar quan han tingut en compte la gent del carrer? Mai, perquè són uns egoistes tots, són uns insensats i només van a la seua. 

Senyors, si són on són i cobren el que cobren és gràcies a totes aquestes persones que vostès no tenen en compte per a res. Quan la seva obligació és mirar per al benestar de totes elles! Però com molt bé deien en el seu temps La Trinca, “al poble, que li donin pel...”. Crec sincerament que els polítics que tenim actualment no serveixen ni per netejar les sabates a cap ciutadà. Vostès mateixos.

tracking