SEGRE

Equip de deganat de la facultat d'Educació, Psicologia, i Treball social

Recordant en Jesús Mauri

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Ahir ens va deixar el professor i amic Jesús Mauri. El Jesús va ser professor de l’àrea d’expressió plàstica de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social des del curs 1979-80 i va ser capaç de transmetre la seva passió per l’art a un bon grapat de generacions de mestres. El Jesús era un home que sempre hi era, encara que no es fes notar. Compromès amb la qualitat de la formació dels futurs mestres, va ser coordinador del grau d’Educació Primària i del doble grau Educació Primària-Ciències de l’Esport des dels seus inicis, graus que va cuidar com si fossin una composició seua: amb delicadesa i discreció, discret i delicat com ell era.

El Jesús era també un artista plàstic interdisciplinar, amb una obra com ell: intimista i profunda. També en aquest aspecte era un home compromès amb la institució. A ell devem el tapís de la Sala Víctor Siurana de l’edifici del Rectorat. També va ser el creador, junt amb la professora Carme Molet, del nou logotip de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social.

La seva darrera exposició, Dibuixar un punt, a l’abril del 2013 va resultar ser un punt de trobada dels amics, companys i admiradors de la seua obra, que li dèiem que havia d’exposar més, que no podia tenir guardada una obra tan magnífica. Però ell mai estava content, sempre aspirava a la perfecció, sempre pensava que allò que a la resta ens semblava perfecte podia ser millor. Jesús, et trobarem a faltar, callat i delicat com eres, sempre present.

tracking