SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Llegeixo al diari SEGRE que els propietaris dels bars demanen a l’ajuntament poder obrir fins a dos quarts de dos de la nit durant l’estiu. Déu vulgui que no arribi. Està clar que la gent que està al bar, encara que només sigui fins a les dotze de la nit, no treballa el dia següent.

Però, què passa amb la gent que se’n va a dormir a les onze o dos quarts de dotze per poder- se aixecar a les set i anar a treballar a les vuit? Què han de fer aquests? Jo tinc dos bars davant de casa i puc asegurar-vos que la gent que beu dos o tres cerveses no parla, precisament, fluix. I a l’estiu, amb les finestres obertes és impossible poder dormir. Per tant, espero que l’Ajuntament tingui el coneixement suficient per fer tancar els bars a les dotze en punt.

Perquè els treballadors, com jo, puguem descansar del soroll i la calor, si el temps ens ho permet. Tots tenim dret a descansar. Un altre punt que vull destacar: les taules al carrer. Crec que ha d’estar molt ben regulat, ja que moltes vegades has de baixar a la carretera perquè les taules envaeixen la vorera. A més, s’hauria d’obligar els propietaris que pleguin papers i cigarros del terra, ja que els vianants no tenim la culpa d’aquest tipus de brutícia.

El mateix voldria demanar pel mercadillo dels dijous i dissabtes. Perquè deixen un panorama decebedor cada cop que pleguen. Crec que s’hauria de tenir més cura i intentar no embrutar tant. Els venedors llencen capses, bosses i papers a terra i l’Ajuntament això no ho hauria de permetre. O si més no, caldria aplicar-los un cànon per a la neteja, ja veuríeu com llavors plegarien tota la brutícia.

tracking