SEGRE

DELFÍ DURAN SEGARRA

Catalunya Ràdio

SANT MARTÍ DE MALDÀ

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Escoltava Catalunya Ràdio a quarts d’una del migdia, el dia 5 de febrer, mentre anava conduint, concretament el programa El matí de Catalunya Ràdio i, dins d’aquest espai, una secció en clau d’humor anomenada APM?.

En aquell moment parlaven de rutes alternatives al túnel del Cadí per no tenir problemes amb la neu; un dels periodistes diu que una solució seria agafar la C-14 per la Seu d’Urgell, Ponts, Tàrrega i no sé què més, a la qual cosa un altre periodista respon: “Però Tàrrega ja és fora de Catalunya, no?”. Uns moments abans també havia comparat la collada de Toses amb Vallecas i Osona amb no sé què. Repeteixo que el programa va d’humor però tampoc cal menysprear ni ridiculitzar certes zones ni ciutats de Catalunya tan catalanes o més que la gran Barcelona.

No estaria malament que la direcció d’aquesta ràdio pública que paguem entre tots, els de Tàrrega també, li donés una colleja –fluixeta, això sí, un clatellot em sembla excessiu– a aquest simpàtic periodista i li demanés que es disculpi amb carta a aquest mateix diari. L’esmentat àudio el podeu sentir a la web de Catalunya Ràdio a la carta, programa El matí de Catalunya Ràdio, APM?, minut del 36 al 33 aproximadament, del 5 de febrer.

tracking