SEGRE

JOAN COLOMA LLEVOT

El mosaic de la Pobla

LA POBLA DE SEGUR

El mosaic de l'estelada de la Pobla, trencat.

Trenquen el mosaic de l'estelada de la Pobla de SegurAjuntament de la Pobla de Segur

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa uns dies el seu diari publicava la notícia que, uns vàndals, havien malmès un mosaic d’una estelada a la Pobla de Segur, i que l’ajuntament havia posat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per aquest fet, condemnant-lo. Recalcava la notícia que el mosaic havia estat inaugurat pel Sr. Sànchez, expresident de l’ANC i avui en presó preventiva.

El passat 13 de març vaig saber que, uns altres vàndals havien arrencat la placa d’inauguració del passeig Josep Borrell Fontelles i que està desapareguda des de fa més d’una mesada. Quasi tothom del poble sap de la importància de les obres de canalització del riu Flamisell i del passeig i que existeixen gràcies a l’exministre i expresident del Parlament Europeu i fill de la Pobla.

Durant aquests dies, he intentat contactar amb l’alcalde Sr. Bellera infructuosament, suposo que deu estar molt enfeinat mirant com molts dels espais públics de la vila, incloent-hi les baranes de l’ajuntament i escoles i l’arbre emblemàtic de la plaça, estant empolainats de groc i les bústies de correus pintades amb estelades. Em consta que és coneixedor del fet de la desaparició d’aquesta placa i volia preguntar-li: ha denunciat el robatori de la placa als Mossos? Pensa reposar-la al més aviat possible? Pensa condemnar públicament aquest fet?

Agraint-vos la publicació d’aquest carta, us saluda cordialment.

tracking