SEGRE
Toni Postius.

Toni Postius.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sembla que al senyor Àngel Ros li hagi agafat afició a contestar els meus articles quinzenals en aquest diari. Es veu que no en té prou amb la seva tribuna d’opinió, que també necessita tenir l’última paraula sobre els articles que escrivim els altres, això sí, només per contestar allò que li interessa.

Ja ens agradaria que hi hagués tanta diligència a respondre les peticions de transparència que li fem tot sovint, i que només accedeix a contestar quan rep l’amonestació de la Comissió de Garantia de Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), un òrgan independent nomenat pel Parlament de Catalunya que, des de la seva creació, ens ha permès obrir molts calaixos tancats a pany i forrellat. Es dóna la mateixa pressa a respondre articles que no li agraden que a fer retirar llaços grocs dels carrers, però per altres coses no veiem ni rapidesa, ni voluntat de donar explicacions als lleidatans. I no deu ser perquè no hi hagi temes en la gestió d’aquesta ciutat que requereixin alguna cosa més que unes quantes línies fent-se l’ofès.

La Lleida que volem ha de canviar aquesta manera de fer. Volem posar el ciutadà davant de tot, com a centre de tot. Hem d’estar en condicions de poder-li explicar què fem i per què ho fem, perquè la Paeria ha de treballar al seu servei. Lleida vol obrir una nova etapa mirant el futur amb il·lusió, deixant enrere el conformisme i la falta de transparència, que superi els dies negres que ens ha portat l’aplicació del 155 que el senyor Ros i els seus socis de govern han avalat amb entusiasme. Volem que l’última paraula no la tingui el senyor Ros, sinó que la tinguin els lleidatans i les lleidatanes.

Segueix el fil

  1. Carta de Toni Postius: Un encàrrec de Waterloo: fer forael tripartit del 155 de Lleida
  2. Carta d'Àngel Ros: Carta de resposta als que viuen en la realitat de Waterloo
  3. Carta de Toni Postius a Àngel Ros: Resposta a Ros
  4. Carta d'Àngel Ros a Toni Postius: Resposta al senyor Postius
  5. Carta de Toni Postius a Segre: Per ser Lleida, I·lusió
  6. Carta d'Àngel Ros a Toni Postius: Resposta al Sr. Postius
  7. Carta de Toni Postius a Àngel Ros: L'última paraula, Resposta al Sr. Ros

tracking