SEGRE

JOAN PIFARRÉ I VIDAL

Premsa social a l'Horta

GRANJA PIFARRÉ, HORTA DE LLEIDA

La família Pifarré, a la seua explotació ramadera.

La família Pifarré, a la seua explotació ramadera.RAMADERIA PIFARRÉ

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR

No negaré que aquests dies a casa nostra estem d’enhorabona per haver posat punt final al cas de #salvemramaderia. Aviat la nostra granja podrà tornar a funcionar amb normalitat gràcies al dret de servitud de pas que hem recuperat legalment, mai millor dit.

Volia expressar un reconeixement sincer i especial per a unes persones anònimes que hem conegut durant el camí i que en els pitjors moments ens han motivat a seguir endavant.

Estic parlant dels professionals de la comunicació, periodistes, càmeres, fotògrafes i altres. Ells i elles han conegut el cas per dins, al detall, i en moments complicats ens han animat a seguir endavant amb una frase comprensiva, amb articles crítics, amb fotografies aclaridores, amb reportatges clarividents i amb molta i molta sensibilitat que s’agraeix en moments complicats.

Sempre que heu volgut heu pujat a la granja per tractar el tema professionalment i ara que recuperarem la nostra anhelada quotidianitat, la família sencera us volem dir que la Granja Pifarré sempre serà casa vostra. I ho diem de cor perquè amb el vostre periodisme de denúncia social heu fet visible la nostra injustícia i això ens ha donat la força necessària per seguir endavant. Ara que estem al cap del camí mirem enrere i us veiem a tots vosaltres com agents de canvi. I sí, el periodisme també té aquesta funció de crítica social que ajuda la ciutadania a reflexionar a fons, reivindico aquesta funció i us encoratjo a seguir desenvolupant-la amb professionalitat, valors i justa valentia.

Ho va dir fa molt temps Ulpià, un jurista romà: “Justícia és l’hàbit de donar a cadascú allò que li correspon.”

Per això us diem... Gràcies de cor, amics i amigues de la premsa lleidatana!

tracking