SEGRE
El Barça demanarà

El Barça demanarà "explicacions" al Govern per la retirada de samarretes a la finalEFE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Quina decepció de país. I ara explicaré l’aventura, molt desagradable, viscuda el dissabte 21 d’abril a Madrid a l’entrada de l’estadi Wanda Metropolitano, a la final de la Copa del Rei.

Vàrem passar un dia perfecte amb un viatge organitzat. Però quan va ser l’hora d’entrar a l’estadi, per cert, amb unes mesures de seguretat impressionants, els fets van empitjorar.

En un primer moment no em van dir res sobre la vestimenta que portava però quan ja estava a la cua per fer el segon control de seguretat, em va venir un policia nacional i em va dir que no podia entrar amb la samarreta verda. La samarreta en qüestió era verd fluorescent, de l’última diada. Damunt d’aquesta portava dues jaquetes, ja que feia una mica de fred, una bossa que ens van donar a l’autocar i una banderola del Barça penjada al coll.

Aleshores, un company de l’autocar em va deixar una samarreta del Barça i me la vaig posar al damunt de la verda. Tot i això, l’agent em va dir que l’havia de llençar. Llavors jo li vaig respondre en castellà que em deixes sortir que me la canviava. I de cop i volta em va contestar que no m’entenia.

Després d’aquesta conversa, per fi ens va deixar sortir i com vaig poder em vaig canviar la roba i ens van deixar entrar altre cop. El company que em va deixar la samarreta, la primera vegada no li van deixar passar una pancarta de la penya, feta amb un tros de bandera del Barça, la segona vegada, com que hi havia les càmeres de la televisió que filmaven, aleshores sí, però quan va arribar al seu seient, li van fer dipositar la pancarta en una taquilla i després del partit li van tornar.

Amb un altre company de viatge, que portava unabanderola de llibertat presos polítics, li van demanar el DNI i les dades personals.

Així no es pot viure, amb una dictadura total! Només volen humiliar-nos perquè el policia volia que llancés la samarreta però no se’n va sortir, ja que aquesta va tornar cap a Lleida.

tracking