SEGRE

PARES I MARES DEL CADET UE ALPICAT

On són els valors?

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Com a pares i mares del Cadet de la UE Alpicat volem expressar la nostra disconformitat vers la decisió que va prendre la UE Balàfia en la negació de l’ajornament del partit del dissabte 28 d’abril. Avui en dia la pràctica esportiva esdevé una carrera d’obstacles que s’esquiven a partir de competitivitat, agressivitat i una congregació de valors que portats a l’extrem, esdevenen contraproduents per a la salut tant de l’esport com de la vida d’aquelles persones que estan immerses en aquest cercle. El futbol, com tot esport, ha de buscar l’equilibri entre la pràctica esportiva i el component educatiu.

L’educació en valors ajuda a confeccionar als joves un criteri per poder jutjar, criticar i estar preparats per fugir dels estímuls que reben fora del que és purament esportiu. Hi ha clubs que potencien en els joves del seu futbol base uns valors diferents de companyonia, respecte, on el sacrifici sigui col·lectiu i pel col·lectiu. En aquesta direcció, aconseguirem una pràctica sana del futbol i on el potencial de cada jugador passarà a ser un atribut més de la persona.

Així doncs, després de la negació, l’equip del Cadet el qual només disposava de set jugadors, ja que la resta de l’equip, sis en concret, es trobaven absents per motius escolars, més dos sancionats, va haver de jugar el partit amb la col·laboració de cinc jugadors de l’equip Infantil. Aquest fet va suposar afrontar el partit amb molta inferioritat de condicions.

Detalls com el d’aquest dia no reflecteixen els valors i l’esportivitat a seguir. Gràcies, UE Balàfia!

tracking