SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Amb tota la modèstia, però tanmateix amb tota la fermesa, aquesta setmana he comunicat la meva decisió d’adherir-me a conseller no adscrit al consell comarcal de la Segarra. No adscrit, perquè tot i ser electe independent sumava amb PDeCAT, per raons circumstancials de les passades municipals. Veritablement el nostre país, Catalunya, des de fa anys està patint una situació excepcional i molt dura, cal afrontar aquests moments amb valor, molta fermesa i un patriotisme fora de tot dubte. Tenim l’objectiu, la fita, més pròxima que no pas llunyana, d’assolir un estat sobirà en forma de república en el marc dels pobles d’Europa.

Avui i sempre, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ha estat i és la formació política que de manera més clara i compromesa ha treballat i treballa, sense fissures, sense dubtes i amb un compromís que ens ha dut a obtenir els millors resultats de la història, però malauradament i en major mesura, els nostres companys a la presó, per defensar allò que molts de nosaltres des dels nostres ajuntaments vam fer el dia 1 d’octubre, sens dubte a la memòria de tots aquells que vam ser-hi. Perquè és aquí, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), és un partit municipalista que s’ha fet gran amb aquesta lluita, amb gent dels nostres carrers, de la terra, treballadors i solidaris, és això i ha de ser així, això és República i serà treballadora i solidària.

És per això que com a alcalde que tinc la sort de ser, crec fermament que és el moment d’ampliar, de créixer, de sumar, de ser més, més i més; i jo sumo i participo d’ERC!

tracking