SEGRE

JOSEAN SOBRINO MORENO

Contents, però ha perdut la democràcia

TORREFARRERA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Ja tenim president, el Sr. Quim Torra serà el 131è President de Catalunya, el 131 que mai hauria d’haver arribat, d’aquesta manera. Després de mesos de desgovern, després de mesos d’indecisió i de dubte, el Parlament ja ha escollit President de la Generalitat, i tots els que hem votat partits independentistes ens sentim estranys.

Molt possiblement i després d’escoltar el discurs d’investidura del Sr. Torra, la majoria ens hem quedat més tranquils, però no ens treu que 948.233 electors vam votar per tenir Puigdemont de president, i que el milió de votants independentistes restants segurament volien restaurar un govern que mai hauria d’haver estat expulsat de la manera que ho va fer Rajoy amb el vergonyós 155. Em sento tranquil, però em sento trist, perquè jo vull el meu president, i amb tots els respectes cap al Sr. Torra, el meu president és Puigdemont.

La situació excepcional que ha viscut Catalunya es podia resoldre de dues maneres, o bé acatant i deixant que Madrid ens mani el qui, què, com, quan i on, o bé frenant-ho tot fins que Puigdemont tornés a ser president, Junqueras vicepresident, Romeva d’exteriors, Turull de presidència... i la llista completa, o sia que es restaurés la democràcia i sembla que hem escollit la primera, no sé si per gràcia o per desgràcia. A partir de demà ja sabem, amenaces, coaccions, més imputacions, més visites als jutges, més judicis polítics, i més destrucció de la democràcia, tot amanit amb la intervenció de la Generalitat.

Per tant, el primer que li demano al nou President, tot i que ja ho ha promès en seu parlamentària, és que treballin ferotgement per tornar a investir Carles Puigdemont, i perquè tota la gent que està a presó torni a la seva vida normal. Tant de bo que aquesta presidència serveixi prin· cipalment perquè el 155 no continuï fent més mal a les institucions catalanes i a la gent que l’estava patint.

tracking