SEGRE

LLUÍS VINUESA SERRATE

Cs i PSOE/PSC: socis del partit més corrupte d'Europa, el Partit Popular

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Que Ciutadans vulgui expandir-se per fer de dreta espanyola, exagerant la política conservadora del Partit Popular, aprofitant-se del seu immobilisme crònic, veig gairebé natural (atès el seu discurs) que Rivera anheli Moncloa amb avidesa i vulgui apartar Rajoy a l’oposició, d’on mai no s’hauria d’haver mogut.

Però això del PSOE/PSC desanima qualsevol que antany vèiem en les seves esquerres, aquella alternança que ens va entabanar a la ciutadania, com la panacea de la Transició que ens feia oblidar adormint el dolent del Franquisme. Però ara, vet aquí que aquestes diferències es casaran entre elles contra natura, associant-se amb Moncloa per matxacar encara més Catalunya i les altres 16 autonomies d’Espanya, mitjançant l’article 155.

Veig que, una vegada investit el President Quim Torra, no s’han fet esperar les reunions del President espanyol amb Sánchez i Rivera, i de segur per deliberar la continuïtat de la seva repressió, la qual cosa ens preocupa, però la ciutadania, davant d’aquestes arbitrarietats antidemòcrates, sabrem respondre amb proporcionalitat democràtica i exemple de maduresa.

Mentrestant, amb els nous comicis electorals que són a la cantonada, Cifuentes dimitida de tot, Cs trepitjant els talons al PP, molta lentitud en els pressupostos del 2018 que el PNB condiciona, i la corrupció popular que no cessa, hi haurà molta inestabilitat política que ens portarà a tots a meditar amb deteniment el nostre futur.

tracking