SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

La justícia a Espanya és totalment inoperant, per lenta, per corrupta i per injusta. Només condemna els pobres desgraciats que no tenen res amb què defensar-se (mitjans de comunicació). Els jutges són unes persones que només saben escriure; per dir que una cosa no és correcta, escriuen cinquanta folis, “tot palla”.

Així no podem anar bé, en qualsevol procés, per simple que sigui, sempre es parla de 1.000 folis i més, i per a què? Ningú no se’ls llegeix perquè no s’entén res. A Catalunya estem en un Procés que ningú no entén, perquè cada dia s’està embolicant la troca (que si presos polítics, que si polítics presos) i així estem des de fa sis mesos.

Per exemple al Sr. Rosell, expresident del Barcelona també pres, quan el jutjaran? Als independentistes amb els seus llaços grocs, és que no tenen els mateixos drets el Sr. Rosell i altres? Com és que per aquests no es manifesten? Que egoistes.

Com és que hi ha altres acusats per lladres i altres de ja jutjats i condemnats que no estan a la presó? Aquesta és una democràcia una mica rara, la veritat. Hi ha ciutadans de massa categories.

Quant de temps es necessita per poder jutjar una persona? Cinc anys, i als cinc anys se’ls pregunta “on estava el subjecte a les vuit del matí de dimarts tal”, i pobre d’ell, si el subjecte no recorda el que va esmorzar el dia anterior.

La justícia d’aquesta manera, NO, perquè no és justa. A aquest senyor que el tenen tancat durant tant de temps fins al judici, si a l’hora del judici surt absolt, com li compensa els mesos que s’ha passat privat de llibertat? De cap manera. A aquest senyor a qui condemnen injustament sense proves, que li destrossen la salut i li arruïnen la vida i la de la seva família, com el compensen?

Jo l’hi diré amb una cançó de La Trinca d’una altra època “al pueblo que le den turu-ru-rua”.

tracking