SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

No cal ser psicòleg per veure que la nostra realitat no correspon als paràmetres normals que caldria esperar en un país democràtic si tot fos com pensem que hauria de ser.

Qui es podia imaginar que en ple segle XXI, quan a poc a poc la mentida surt a la llum, podríem tenir un govern que ha fet de la mentida i la corrupció el seu modus vivendi i que tot i saber-ho tothom els partits no el fan fora del govern i pot seguir com si res no hagués passat, confiat encara a rebre suport majoritari? Sembla de bojos, però és real!

Qui es podia imaginar després d’haver sentit tantes vegades en temps de terrorisme al País Basc que sense violència tota iniciativa política era possible? És possible un referèndum si hi ha pau?

Qui es podia imaginar que després d’unes eleccions imposades en ple segle XXI no es respectarien els resultats i es negaria al poble el dret a decidir els seus governants? Qui es podia imaginar que a Catalunya molts dels que parlen de convivència trencada i que insinuen que volen vetllar pels nostres interessos, en realitat, el que fan és fomentar la crispació, atacar la nostra identitat i anul·lar si poden els nostres més profunds sentiments i la nostra identitat com a poble, negant amb tota seguretat el nostre dret a decidir. Fins i tot ens arrenquen els llaços grocs, sense consideració d’allò que signifiquen per qui els porta! Quina barbaritat! Quanta pobresa d’esperit!

I ara, per rematar-ho encara més, com que no saben com atacar per reduir la nostra llengua, els representants i amics dels corruptes fent ús i abús del 155 entren dins les nostres escoles amb prepotència i desconsideració vers les normes d’actuació establertes i intenten criminalitzar accions dels nostres professors i professores, que exerceixen amb dignitat una de les tasques més difícils, més nobles i més ben valorades socialment, amb imputacions de generar odi, sense respectar els camins establerts i la presumpció d’innocència.

Aquesta acció no els sortirà de franc! Els explotarà a la cara per indecent! Hi ha massa valors a l’escola perquè vingui gent totalitària a donar lliçons de justícia i democràcia! Mentre tot això continuï passant, gent de Catalunya, seguirem vivint en un món al revés!

tracking