SEGRE

ALBERT SEOANE

Carta d'agraïment als treballadors del CUAP Prat de la Riba

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Tan sols escric aquesta carta al director per fer palès el meu agraïment als treballadors del CUAP Prat de la Riba, que dilluns passat van atendre la meva dona. Era un moment dur ja que la seva mare estava en coma a l’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova (val a dir que en aquesta unitat donen un servei meravellós i amb una gran qualitat humana, què és, potser, el que més es necessita en aquests llocs) i ella ho va somatitzar molt malament en forma d’ansietat, vòmits i molt dolor abdominal.

Em va trucar plorant, desesperada i jo vaig acudir a correcuita per portar-la a urgències. He de dir que vaig arribar al CUAP Lleida a les 8.05 h del matí, moment en què ja havien acabat la seva feina després d’esgotadores nits, i, era un moment, potser, en què m’hauria hagut d’adreçar al meu CAP.

Reconec que anava predisposat per rebre aquesta resposta, però quan vam arribar vam trobar-nos amb un exquisit tracte humà i professional tant pel zelador, com pel personal d’infermeria com pel metge, que no van dubtar a oferir-nos la seva expertesa. Jo crec què això no és treball, és vocació. “Es de bien nacidos ser agradecidos”, diuen.

Doncs jo ho vull dir: gràcies, A tot el personal del CUAP Lleida i a l’atenció primària de Lleida en general. És en moments complicats quan un sí o un no poden capgirar la teva vida.

tracking