SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El meu fill juga a futbol 7, en concret, a primera divisió alevina. Sempre havia jugat a futbol sala en la lliga escolar i aquest any ens va demanar un pas més. M’he quedat sorprès de l’esforç que fa el Baix Segrià, on està el meu fill, però també la resta d’escoles i de clubs per promoure el futbol base. Especialment cuidant les instal·lacions.

Ahir diumenge, 27, els tocava l’últim partit de la lliga fora de casa, en concret a Bellpuig, i és quan va arribar la meva sorpresa. Els va tocar jugar a un camp amb dos bassals plens d’aigua davant la porteria, que s’hi haurien pogut banyar, va arribar una persona de manteniment, uns tres quarts d’hora abans de començar el partit, i en va treure l’aigua. Li vàrem comentar si no tenia sorra i ens va dir, literalment, que ho havia demanat a l’encarregat i que aquest li havia contestat que ja estaven a final de lliga, igual que una coordinadora del club que davant dels nostres comentaris ens va dir que quina culpa tenia ella si havia plogut. Quina falta de respecte als que vénen de fora.

Crec que a qui toqui de Bellpuig hauria de reflexionar-hi una mica, només li caldria passejar pels quinze camps restants dels equips de la lliga d’alevina de primera divisió del grup 8.

tracking