SEGRE

FAMÍLIA SÁNCHEZ FACERIAS

Parlem dels professionals que van estimar la mare

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

La mare, Pilar Facerias Montané, ha marxat. Ens va deixar el passat 8 de maig i la seva herència ha estat d’amor en el més ampli sentit de la paraula. Però, el dolor hi és. I encara ens costa molt parlar-ne sense emocionar-nos.

Malgrat aquest dolor punyent, volem fer un dels valors que la mare ens va ensenyar: demanar les coses per favor i donar les gràcies. Fins i tot, en els moments més dolorosos dels seus tractaments ella donava les gràcies a les persones que l’ajudaven a lluitar contra la seva malaltia.

Volem donar les gràcies, i disculpeu per endavant els possibles oblits, al Dr. Gerard Torres Cortada del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Santa Maria (HUSM), que va lluitar més enllà del que és possible perquè la mare gaudís de la vida amb qualitat. Gràcies, Dr. Torres per la seva humanitat.

Gràcies a la Dra. Tamara Revuelto Artigas del Servei de Digestiu, que va ser la metgessa, i alhora l’àngel, que ens va ajudar a entendre i acceptar la decisió més difícil. Alhora, el nostre agraïment a l’equip PADES, el Dr. José Maria Martínez Bara, la M. Ángeles, la Mireia, la M. José i al Dr. Marcos Serrano Godoy, responsable d’aquest servei, que van mostrar una sensibilitat, empatia i qualitat humana immenses.

Recordem també la bona feina del Servei d’Infermeria, els auxiliars, els zeladors i el personal de Neteja de l’Hospital Santa Maria, que van tractar la mare, en els seus múltiples ingressos, amb molt afecte i dedicació. Donem, també, les gràcies al Servei d’Otorinolaringologia, al Dr. Antonio Hernàndez Agelet. Gràcies, Antonio, de tot cor.

Hem de recollir, a més, les atencions rebudes pels professionals del Servei d’Oftalmologia, la Dra. M. Luisa Canto Rivera i la Dra. Carolina Argilés Andrés. Així mateix, al personal del Servei de Cures Intensives de l’HUSM, del qual formen part la Dra. Rodamilans, el Dr. Falip i la Dra. Nogueras, entre d’altres. Moltes gràcies a la Dra. Teresa Rodríguez Ros per la seva comprensió, disponibilitat i col·laboració.

Sortosament, el nostre llistat d’agraïment és llarg: Serveis d’Hospital de Dia, de L’HUSM i de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Servei d’Endoscòpies i Colonoscòpies, anestesistes, radiòlegs, anàlisi clínics de l’HUSM. I una gratitud especial a la memòria del Dr. Pere Ardiaca per la seva dolçor amb la nostra mare i que va traspassar abans que ella.

I per acabar gràcies a tots aquells que en vau tenir cura i us vau preocupar per ella. La vostra actitud ens conforta per encarar la seva pèrdua.

El nostre cor ara plora, però amb la vostra ajuda anirem reconstruint la nostra vida, perquè la mare per damunt de tot estimava la vida i la seva família. I la mare gairebé sempre tenia raó.

tracking