SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

La senyora Ángeles Ribes, portaveu del grup Ciutadans a la Paeria, ens va delectar el passat dia 5 amb unes reflexions que va titular Per un espai públic de tots i que va ser publicat al diari SEGRE. La Sra. Ribes argumenta en aquest escrit l’enorme cost econòmic que representa per a la Paeria, és a dir, per a tots els ciutadans de Lleida que paguem impostos, que les brigades de neteja desinfectin la ciutat de llaços grocs, ja que aquests símbols coarten el dret de gaudir dels espais públics per part de tothom.

Aquesta senyora deu tenir molt poca feina quan es dedica a criticar i menysprear uns símbols pacífics i reivindicatius. La senyora Ribes i tot el seu grup deuen ignorar que la ciutadania que penja llaços grocs per la ciutat, reivindiquem una injustícia comesa amb unes persones, totes elles d’un nivell democràtic i intel·lectual que ja voldrien tenir vostès. S’ha parat a pensar la gran injustícia que representa tenir tancades unes persones en presó preventiva per permetre a la ciutadania de Catalunya votar l’1 d’octubre passat?

S’ha parat a pensar el que representa per a les famílies dels presos, dones, fills petits, pares, amics, l’enorme sacrifici que han de fer per anar-los a visitar a la presó? La terrible soledat d’aquests presos privats de llibertat, i que el seu grup, a la que poden, en fan befa i escarni. Sra. Ribes, li aconsello més humanitat, no insultar i no enganyar, perquè es poden trobar, algun dia, en la mateixa situació. Ah, i li recomano que estigui pendent de la titular del Jutjat número 41 de Madrid sobre una investigació de presumpta corrupció del seu líder.

tracking