SEGRE

TOMÀS LÓPEZ OREJÓN

Trobada de cosins germans a Saragossa

MOLLERUSSA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Avui 23 de juny de 2018, tenim la intenció de realitzar la Trobada de Cosins Germans de la família López Soguero a la ciutat de Saragossa. Els nostres avis, Manuel López Oliván, ell natural de La Almunia de Doña Godina, i la seva dona –la nostra àvia– Casimira Soguero Arnal, nascuda a Aguarón, van tenir vuit fills, tots nascuts a Longares, menys el meu pare, Tomás, que també va nàixer a Aguarón, igual que la seva mare, Casimira. La nostra intenció, de tots els seus néts, és reunir-nos avui per recordar la família, amb una ofrena de flors a la Verge del Pilar, a la Basílica, i amb unes paraules de record a tots els components de la família que ja no són amb nosaltres.

Per aquest motiu ens hem desplaçat a Saragossa aquest cap de setmana des dels llocs més dispars, com de Casablanca (Marroc), Osca, Binèfar, Zuera, Montsó, Sariñena, Benavarri, Mollerussa (Lleida) i de la mateixa Saragossa, com la nostra tia Nati Correas, presidint tots els actes de l’esdeveniment familiar de vint-i-cinc persones.

D’altra banda, val a dir que molts cosins fa més de vint anys que no ens hem vist, i hi ha fills d’alguns que encara no coneixem. Per completar l’acte, passejarem per Saragossa, que culminarà amb un dinar familiar en un restaurant cèntric de la ciutat.

tracking