SEGRE

ÀNGEL ROS I DOMINGO

Resposta a l'article del Sr. Postius

ALCALDE DE LLEIDA

Àngel Ros

angel ros

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sr. Postius, Seria bo per a algú que aspira a ser alcalde que la fixació que té en mi la tingués en els ciutadans i les ciutadanes de Lleida, en les seves necessitats i en els seus anhels. No en l’actual alcalde, que li recordo que ho és perquè ha guanyat les tres eleccions a què s’ha presentat. Vostè té un problema amb mi. Va estar massa temps dient públicament que al cap de sis mesos vostè seria alcalde. No ho va ser. Immediatament després que vostè perdés les eleccions, va intentar repetidament i insistentment, com se li ha dit al ple municipal sense que vostè ho contradigués, intentar obtenir els vots de Cs o del PP perquè el fessin alcalde, alterant el resultat municipal. Això sí que hauria estat un veritable transfuguisme. El que vostè va intentar. No ha paït no ser alcalde, però li recordo que vostè va perdre les eleccions municipals i jo les vaig guanyar. El gran projecte d’aquest mandat, al qual ens hem dedicat els darrers anys i caldrà que en dediquem uns quants més, és el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), el qual vostè ha intentat torpedinar de totes les maneres possibles.

Sr. Postius, algú que aspira a ser alcalde no pot anar a Barcelona a moure’s pels despatxos del Govern del seu partit intentant que la Generalitat no col·laborés amb el nou Museu d’Art de Lleida o que impedís el desenvolupament d’habitatge i comercial de Torre Salses que ha d’unir Cappont-Bordeta- Magraners en el gran espai urbà del marge esquerre del riu Segre, de la mateixa manera que ara Pardinyes-Balàfia-Secà articulen el gran espai urbà del marge dret. A vostè tot això no li interessa. Ni tampoc li interessen els ciutadans ni el progrés de Lleida. Acabo. Sr. Postius, jo no he de demanar cap lloc al Sr. Pedro Sánchez.

El dia que deixi de ser alcalde, perquè els ciutadans així ho vulguin o perquè la meva família i jo així ho decidim, em reincorporaré a la meva plaça de professor titular de la Universitat Ramon Llull, a Enginyeria de Telecomunicacions La Salle i, simplement, canviaré la meva situació actual per la de professor titular d’universitat amb dedicació plena. Pensi en Lleida, en els seus ciutadans i ciutadanes. Ells i elles són el més important.

tracking