SEGRE
CEIP Alcarràs

CEIP Alcarràs

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

A la direcció del Parc del Saladar, voldria fer públic el tracte que he rebut des de la direcció del CEIP Parc del Saladar d’Alcarràs. Per posar-nos en situació diré que sóc pare de dos alumnes que han cursat Primària en aquest centre, que som pares divorciats i que compartim la pàtria potestat dels nostres fills. Potser estaria bé que la directora del centre ho tingués clar. Durant aquests anys m’he cansat de demanar que com a pare volia ser informat de tots els comunicats que envia a les famílies l’escola, però sembla que és molt complicat, sense anar més lluny, he hagut de posar-me en contacte amb l’escola per saber quin dia s’han d’anar a buscar les notes de fi de curs, encara m’he sentit a dir que ho tenia pendent de dir-m’ho l’endemà del dia que s’han d’anar a buscar.

És que potser no puc anarhi el mateix dia que tothom? Com és que fa cinc dies totes les famílies ho van rebre per escrit? Potser a mi m’agradaria comentar les notes amb els professors. Però sembla que no tinc aquest privilegi (tenia pendent enviar-me un e-mail, el dia després). Després de seguir tots els passos per tal de rebre per part del CEIP Parc del Saladar un tracte equitatiu i correcte, amb converses, escrits, queixes a Ensenyament i tot un seguit d’accions que en un primer moment semblava que es resolien, no ha estat així.

Espero que aquesta directora es posi a fer la seva feina com cal, ja que no crec que sigui l’únic pare que rebi aquest tracte (o potser sí), i que aquesta queixa serveixi per millorar la feina que fa al Parc del Saladar

tracking