SEGRE

UNA EUROPEA ESPANYOLA I CATALANA

L'epopeia del groc i del poder

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Realment resulta un malson. Addueixen llibertat d’expressió, però la llibertat dels independentistes acaba on comença la dels no-independentistes; a mi em molesten els llaços grocs i ja no dic res de l’aigua de les fonts, una passada, però ells no entenen com molesta els altres i hem de respectar només la seva i ja està. Si els no-independentistes es posessin a l’altura dels independentistes hi hauria un problema molt gran, però no ho entenen, es creuen que representen Catalunya i no és així, per vots va guanyar el NO i mentre no ho entenguin no anem bé.

Avui surt que el Sr. Puigdemont vol reclamar els drets d’expresident, l’oficina, el cotxe oficial, etc., per què ho hem de suportar els votants que treballem més de 30 anys per tenir una M---- de pensió? I ells amb un, dos o tres anys ja en tenen prou per seguir munyint la vaca. No anem bé, fins que no es modifiqui la llei i després de 4 o 8 anys a la política cadascú a treballar del que sàpiga o de la seva professió, la lluita pel poder continuarà ja que del cuento es viu millor. Això que no hagi reclamat el sou és perquè ja cobra del govern sense fotre res, i posant el mal cuc als que estan aquí, perquè, no ens equivoquem, el Sr. Torrent fa el que diu el Sr. Puigdemont.

Quan s’adonaran que a Alemanya o a Bèlgica es viu molt bé cobrant i, molt més, sense treballar. Cremada estic de cobrar una pensió que cada any perilla i es degrada després de 45 anys cotitzats i pagant impostos per uns diners que ja no són rendiment de treball, per pagar el sou a polítics irresponsables que pensen que el país és seu. Fora prebendes, viatges, plus d’allotjament, xofer, oficina sense estar al govern, guardaespatlles i alguna cosa més em dec oblidar... Gràcies

tracking