SEGRE

JOSÉ LUIS RAPOSO TOJA.

A la Sra. Araceli Royo Guardiola

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

En un escrit de la Sra. Araceli Royo, publicat a la secció d’opinió del diari SEGRE, definia el nepotisme, que al seu torn donava títol al seu escrit, amb dades clarament extretes de la xarxa i de Viquipèdia en concret, sense tenir cap objecció a posar-hi. Ara bé, immediatament, es descobreix el biaix partidista, quan diu que a Lleida, s’ha nomenat com a subdelegat del Govern el Sr. Crespín que té el “títol” de gendre de l’alcalde Àngel Ros, qualificant aquest nomenament com a nepotisme i fins i tot es permet el luxe de dir que és il·legal, encara que per protegir-se ho adorna amb un interrogant.

La pitjor de les mentides és quan es diuen només interessadament mitges veritats, vagi a saber perquè, de manera que aquesta senyora omet una cosa tan important com que per a aquest nomenament de subdelegat NO es pot designar qualsevol, per molt gendre, fill o amic que sigui, sinó que obligatòriament ha de reunir, almenys, el requisit i aquest no és menor precisament, de ser funcionari de carrera amb el nivell A1 i aquest condicionant exclusiu SÍ que el compleix el Sr. Crespín, des d’abans d’haver adquirit la condició de gendre del Sr. alcalde no com a mèrit sinó com a constatació certa d’un fet social i familiar.

Si hom es considera decent i honrat, ha de ratificar-ho amb els seus fets i vostè al seu escrit ha demostrat una única intencionalitat: calumniar una persona per condició de parentiu, obviant els mèrits que adornen aquesta persona. Li he de recordar que la plaça de funcionari de carrera NOMÉS s’obté per oposició? També li he de dir que, si en lloc del Sr. Crespín fos jo l’afectat, no estaria dirigint-me a vostè en aquest fòrum públic d’opinió, sinó que ho faria citant- la en els tribunals ordinaris. Espero, finalment, que els ciutadans de Lleida, tal com vostè els demana, es recordin de vostè, del que representa i de la seva manera de calumniar, en les pròximes eleccions municipals.

tracking