SEGRE

RAMON I VICKY

Agraïment als educadors i companys del nostre fill Joan

Pares d'en Joan Conejo González

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Aquesta carta no pretén res més que ser un reconeixement i agraïment a tots els professionals que al llarg de molts anys han intervingut en l’educació del nostre fill Joan, un noi amb la síndrome de Down, que tot just enguany ha acabat 4t de l’educació secundària obligatòria al col·legi Lestonnac. Ha estat un llarg procés que va començar a l’escola bressol municipal El Rellotge. Va continuar a l’escola pública Antoni Bergós de Butsènit fins a 4t de primària. Després va acabar aquesta etapa, 5è i 6è, a l’escola pública Els Til·lers d’Artesa de Lleida i ha culminat amb els quatre anys de l’ESO al col·legi Lestonnac “L’ensenyança”. Quin munt de vivències i experiències en tots aquests llocs!

No podem esmentar noms propis perquè de ben segur ens deixaríem algú i ens sabria molt de greu, però segur que grans professionals es reconeixeran entre aquestes línies. La nostra voluntat és fer arribar el nostre més profund agraïment a totes les persones que heu atès durant tots aquests anys el nostre fill. A tots els/les mestres dels diversos centres, a les vetlladores i vetllador, als monitors i monitores de menjador, cuiners i cuineres, personal PAS,... també als professionals de Down Lleida que han treballat, fent equip, amb les diferents escoles. I el nostre agraïment més especial a totes les companyes i companys amb els quals el Joan ha conviscut i que tant l’han ajudat a créixer i fer-se gran. S’han relacionat amb ell amb total estima, respecte i naturalitat. Comença ara una nova etapa postobligatòria.

Estem molt contents, com a pares, i ell també n’està de tots aquests anys de vivència escolar. Han estat, totes aquestes escoles, un clar exemple d’inclusió. Gràcies de tot cor.

tracking