SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El motiu de la carta que us envio és per denunciar un fet insòlit que ens va passar el dilluns 25 de juny. Sóc aficionat a la bicicleta de muntanya i amb la meva parella vam decidir fer un volt pels Plans de Vicfred, sortint de Guissona passant per Massoteres i per l’Alzina de Vicfred per després tornar per Palauet fins a Guissona.

El cas és que al voltant de les 16 h, a l’Alzina de Vicfred, hi havia un cotxe dels forestals, si no recordo malament es tractava d’un Dacia color verd, que suposadament feia vigilància contra els incendis. El cotxe dels forestals tenia les portes de darrere obertes i ens va estranyar de no veure-hi ningú prop, vam pensar que no devien estar gaire lluny.

Poc després, quan vam girar per darrere del cotxe per continuar el camí i agafar la baixada cap a Palauet vam veure l’agent rural espatarrat amb un drap a la galta i dormint d’allò més bé. Vam baixar sense fer gaire soroll i tot ensant que si avui dia no hi ha més incendis és per la sort que tenim, i no per la professionalitat dels agents rurals que en les hores de més perill dormen com lirons.

tracking