SEGRE

JOSEP ESMATGES

Deixadesa, abandó i brutícia al cementiri

Alguns titulars de nínxols de l’àrea de Santa Cecília afectats per la demolició, ahir al cementiri.

Alguns titulars de nínxols de l’àrea de Santa Cecília afectats per la demolició, ahir al cementiri.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El dia 9/7/18 passat vaig tenir la desgràcia d’enterrar la meva esposa, a la companyia asseguradora em van indicar que al departament de Sant Josep tenien un nínxol al tercer pis, i jo vaig preferir aquest abans que un quart o cinquè pis en un altre lloc, és clar que jo desconeixia l’estat de deixadesa, abandó i brutícia que a l’esmentat departament hi ha, perquè ni tan sols els números dels nínxols no existeixen, sense saber quin número correspon al de la meva esposa.

Sr. Alcalde, li prego que faci una visita a aquest departament de Sant Josep i comprovarà in situ el que li exposo, i doni les ordres oportunes perquè sigui arreglat i condicionat al més aviat possible com els altres llocs del cementiri, perquè tal com està ara, sembla d’un país tercermundista.

Jo, lleidatà des del naixement, sempre l’he tingut en gran estima pel bé que fa i ha fet per la meva ciutat. Espero que posi solució a aquest problema com més aviat millor, per respecte als nostres difunts i a les seves famílies. Rebi una cordial salutació d’aquest lleidatà de 89 anys d’edat.

tracking