SEGRE

JOSEP M. ALBAREDA ARQUÉ.

A l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Darrerament he llegit escrits que heu fet alguns dels membres que formeu part d’aquest equip, i en tots els casos veig un intent de justificar, de manipular i fins i tot d’utilitzar la matemàtica en benefici propi. La veritat, sense lectures parcials, és que la gent que vivim a Ciutat Jardí no sabíem res del contingut d’aquest projecte, i molt menys que amb ell se’ns prenia l’únic espai d’ús públic que tenim al barri.

En reunions que la Plataforma ha fet a nivell de barri, s’ha evidenciat que el 99% de la gent tenia un absolut desconeixement de tot plegat. Llavors, se’m fa difícil entendre que hàgiu parlat amb tanta gent i si existia la persona de pregonar-ho a nivell de barri. De debò que no la coneixem! La gent que vivim a Ciutat Jardí no som contraris a l’esport, a cap esport, i molt menys si hi ha la intenció de treballar-hi valors.

Nosaltres volem mantenir l’espai on tots hem anat amb els fills i filles a xutar, encistellar, passejar, aprendre a anar amb bicicleta, passar l’estona amb els germans, amics i gaudir de l’oci i la tranquil·litat. Al nostre barri volem que hi tingui espai tothom, petits i grans, qui vol practicar esport, la petanca, les bitlles, qui vol jugar a escacs i al parxís, qui vol llegir, aquells que volen intercanviar lectures i llibres, etc.

Volem que sigui un espai de trobada, per compartir i conèixer-nos, on tothom s’hi senti bé i acompanyat: els joves compartint afeccions i enriquint-se, creant relacions positives; els adults, intercanviant idees i projectes; i el avis, gaudint dels seus néts, dels amics, dels espais, de les activitats i de recomptar-se diàriament. Al barri de Ciutat Jardí hi ha el pòsit adient per començar a dibuixar la nova Lleida, oberta, amable, amatent a les necessitats de les persones i orgullosa de si mateixa.

Aprofiteu la conjuntura i possibiliteu que tothom pugui participar en l’elaboració d’aquest quadre.

tracking