SEGRE

JOSEP M. BOLADERAS TACHÉ.

Hi ha hagut rebel·lió, el dret d'autodeterminació no existeix i la Terra és plana

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa pocs dies, la justícia espanyola va a tornar a fer el ridícul, va haver de retirar les euroordres. Es veu que el problema és que això de les euroordres no acaba de funcionar. Curiosament, als diferents punts d’Europa on hi ha els exiliats catalans no acaben d’entendre que les acusacions i els delictes són meridianament clars. Són ben estranys aquests europeus!

Si voleu, amb una sola frase, no amb milers de pàgines d’informes, ni amb relats ficticis inventats, us descric què passa: no hi ha rebel·lió perquè no hi ha hagut violència. Punt final. Poden marejar la perdiu tant com vulguin, però aquesta és la veritat, la realitat, la trista realitat. Perquè tindre gent a la presó de forma preventiva sense que hagin comès el delicte pel qual se’ls acusa és immoral, indigne, repugnant. Imaginin que acusem el senyor Rivera d’haver comès una violació quan que sabem és fals i el condemnem a estar a la presó de forma preventiva fins a l’hora del judici.

Li faria molta gràcia? Trobaria la justícia justa? I ara ja veurem quina mena de judici ens trobarem, basat en falsedats. Una cosa semblant passa amb el dret d’autodeterminació. Es veu que no existeix. Vaja, segons el senyor Borrell no existeix. Com és que a Escòcia van votar, doncs? Com és que l’any 2014, al Parlament de Catalunya, el PSC va estar d’acord que el poble palestí i el sahrauí tenien dret a I’autodeterminació?

I fins i tot el grup de Ciutadans estava d’acord que el poble sahrauí tenia aquest dret!Així amb què quedem, existeix o no, aquest dret? Ja sé que una part dels catalans estem molt equivocats i sort en tenim dels guies com vostè. Deixin de dir bajanades i no ens prenguin per rucs! O bé quan interessa, aquest dret existeix i quan no els va bé no existeix?

Per cert, veig que, últimament, els de Ciutadans estan una mica apagadots! Ja es veien governant Espanya, i ara estan una mica ensopits. I si, a més a més, no els dones gaire carnassa perquè s’esplaïn... Perquè sense confrontació i crispació, a veure qui es més espanyol! No se senten còmodes. No ens proposen res, sembla que la millor opció que tenim els catalans és ser tots com ells, la panacea! I no entenc com els poden molestar tant els llaços grocs que, per molt que s’hi entestin, no representen cap partit, ans al contrari; no són més que dignitat, justícia, llibertat d’expressió en majúscules, mentre que, a l’altra banda, només hi traspua indignitat, violència feixista i intolerància, en majúscules també.

Ja s’ha dit per activa i per passiva, però ho tornaré a repetir: el futur de Catalunya el decidiran els catalans! Ni els Casados, ni els Aznars, ni els Riveres de torn tenen cap dret a decidir el nostre futur.

tracking