SEGRE

UN VEÍ DEL CENTRE CÍVIC DE LA BORDETA

Queixa per la festa major de la Bordeta

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Voldria fer arribar la meva queixa relacionada amb la programació dels actes de la festa major de la Bordeta, el meu barri. Visc a l’avinguda. Pla d’Urgell, davant del Centre Cívic i em “menjo”, ja fa molts anys, tots els actes que es celebren durant la festa major del barri Primer: Divendres. Una setmana abans de l’inici de la festa, concurs de catxipanda i revetlla fins a les tantes.

Lloc: Centre Cívic. Segon: Divendres. Inici de la festa major, traca i cercavila. Lloc: Centre Cívic Tercer: Divendres. A les 23.30, ball fins a les tantes. Lloc: Centre Cívic. Quart: Dissabte. Gran ball a les 23.30 fins a les 5 h aproximadament. Lloc: Centre Cívic. Cinquè: Discomòbil des de les 23.30 h fins a les 7 h del matí del diumenge.

Això comporta haver d’aguantar, a part del gran ball, tota la sorollada que fa la discoteca mòbil, la gent, alguns, no tots per sort, que a aquella hora del matí va pel carrer sense ser amos dels seus actes, pixen, vomiten, criden, etc. Lloc: Centre Cívic (pista al costat de les piscines municipals). Sisè: No en tenim prou amb el soroll fins a les 7 del matí que a les 8 del diumenge tenim la traca de bon dia amb la rua de la xaranga.

No tenim temps ni per poder descansar tan sols una hora. Lloc: Centre Cívic. Setè: Després de la rua esmorzar de la xaranga per a tothom, això comporta que el terra quedi ple de pa, botifarra, talls de síndria, etc. Lloc: Centre Cívic. Vuitè: a les 21 hores cantada d’havaneres. Lloc: Centre Cívic. Novè: A les 23.30, castell de focs final de festa; que ja era hora. Lloc: Centre Cívic.

Estic disposat a aguantar tots els actes que es fan, ja que les molèsties tampoc són tan grans, només són 2 dies. Però el que demanaria és que la persona que fa la programació d’aquesta festa major de la Bordeta traslladés la discomòbil a la serra, i que allà facin tot el soroll que vulguin però sense molestar els veïns que hem d’aguantar els actes descrits anteriorment i que, per cert, són gairebé tots.

Agrairé a qui correspongui prendre nota de tot això perquè la propera festa major sigui una mica més descansada, i que tots els veïns d’aquesta zona ens lliurem de la discomòbil.

tracking