SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ja és ben trist que tot just començar la Festa Major del meu barri ja tinc ganes que s’acabi. És ben injust que, vulguem o no vulguem els veïns, hàgim de suportar sorolls, música a volums insospitats, crits de gent en diferents graus d’embriaguesa... i tot això en llocs on teòricament no hi ha cap acte programat per la festa del barri, concretament em refereixo al carrer Ignasi Bastús, cantonada amb el carrer Àger, on un bar tanca el carrer i fa la seva discoteca particular.

Avui he llegit la carta d’un altre veí del barri que es queixa de tots els actes programats al Centre Cívic, i crec que té raó. Cal tenir en compte que els actes que poden provocar molèsties per soroll s’haurien de programar en llocs on no es molestés, de tal manera que tothom pugui gaudir de la festa sense causar molèsties als que no puguin o no vulguin assistir-hi.

No sé qui autoritza aquest despropòsit, però si és l’ajuntament, ja sé a qui no votar. I que no em parlin de tolerància, que segur que qui s’omple la boca d’aquesta paraula viu en llocs on no ha suportar el que molts veïns hem d’aguantar.

tracking