SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde Àngel Ros ha estat nomenat ambaixador d’Espanya a Andorra, i amb aquesta nova responsabilitat, que se suma a la seva destacada trajectòria en l’àmbit del servei públic i privat, finalitza la seva etapa com a paer en cap.

Han estat més de 15 anys al servei de la ciutat, primer com a tinent d’alcalde de l’àrea d’Economia i després com a paer en cap.

Hi ha tres paraules que glossen la seva petjada personal a la primera institució de la ciutat: capacitat, dedicació i generositat. L’alcalde Ros ha estat un servidor públic incansable, tenaç i profundament compromès amb Lleida i la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes. Durant aquest temps, ha impulsat la projecció de la ciutat arreu i ha cercat tots els acords possibles, amb governs i institucions governades per diferents opcions polítiques, per desenvolupar projectes de ciutat: des de la seu definitiva del Museu Morera, liderar l’impuls donat a la candidatura de la nostra Seu Vella com a monument UNESCO o el mateix Parc Científic. L’educació –amb l’increment de les Escoles Bressol, la consolidació d’estudis artístics o els centres de reforç per a infants en risc– ha estat un dels pilars de la seva tasca, com també ho ha estat la cura de les persones amb la universalització de la Teleassistència i l’autobús gratuït per a les persones de 65 anys.

Sota la seva batuta, Lleida s’ha convertit en una gran ciutat, amb serveis, infraestructures i equipaments que han fet que moltes persones l’hagin identificat com “el seu lloc en el món”. L’alcalde Ros ha estat sempre al servei de la ciutadania, a peu de carrer, atenent les diferents necessitats que li plantejaven els ciutadans i ciutadanes anònims i entitats, col·lectius i institucions. Ha estat un home de pau.

Des del grup municipal socialista li volem agrair públicament el seu lideratge i visió, l’entusiasme, la seva capacitat de treball, l’empenta i la seva voluntat i capacitat d’entesa pel bé de Lleida. Continuarem treballant per fer progressar la Lleida que tots estimem. Gràcies, Àngel Ros.

tracking