SEGRE

ÀNGEL ROS

Resposta a l'article d'opinió del Sr. Toni Postius

Paer en cap de Lleida de 2004 a 2018

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Amb el meu nomenament com a Ambaixador d’Andorra he rebut molts missatges de felicitació per l’inici d’aquesta nova responsabilitat. També s’han generat comentaris no tan agradables. Alguns dels més agres i ressentits tenen com a emissors els membres de grups municipals a l’oposició, com es pot comprovar en l’article que em dedica, una vegada més, el Sr. Antoni Postius.

Per això, aprofitant aquest espai d’opinió i cartes al director, m’agradaria aclarir-li algunes qüestions que veig que encara no acaba d’entendre. Sr. Postius, he estat alcalde de la ciutat perquè així ho van decidir els lleidatans i les lleidatanes a les darrers eleccions municipals. Ells i elles han estat sempre la meva prioritat. Com a cap de llista del PSC vaig guanyar-lo a vostè i la seva formació sumant vuit regidors, més que els regidors que va treure l’aleshores CiU, sis.

Són els resultats electorals i, per molt que ho remogui, el número 8 és més alt que el 6. Veig que té una memòria molt selectiva i que alguns temes els oblida ràpidament. Li recordo que vostè va intentar obtenir el suport de Ciutadans després de perdre les eleccions. Em retreu constantment el que vostè mateix va intentar, tant amb Cs com amb el Partit Popular, per tal que el fessin alcalde.

I en més d’una ocasió. Quan ho fa vostè, canvia alguna cosa? Incapaç de guanyar els socialistes, ha buscat i busca fórmules i receptes vàries per avançar posicions, com ho està fent ara després del meu nomenament. Tal com diu l’actual alcaldessa en funcions a la ciutat, Montse Mínguez, està a la cerca d’un pacte amb ERC, gest que deixa entreveure certa debilitat per aconseguir en solitari l’alcaldia.

Siguem clars. No ha paït que el guanyés a les eleccions i continua agafant- se a qualsevol fil per estirar-lo d’on i com sigui, amb o sense sentit, per aconseguir el seu propòsit, al cost que sigui. Estaria bé que, com diu quan es refereix als altres però mai aplicat a vostè mateix, posés al davant els lleidatans i les lleidatanes i pensés en Lleida.

tracking