SEGRE

CARME P. I UN NOMBRÓS GRUP DE VEÏNS

El nyap de Lluís Companys i Acadèmia

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

No sé qui és exactament el responsable de la decisió del canvi de sentit de la circulació dels carrers Lluís Companys i Acadèmia. No puc opinar sobre el motiu d’aquest canvi perquè la decisió no ha estat ni consensuada ni explicada als veïns que, al capdavall, som els que més ho patirem. Tampoc no s’ha explicat el perquè de la col·locació de tots els contenidors de brossa de la zona just davant de la nostra finca (carrer de la Unió, 4).

En aquesta part del carrer ja “gaudim” de les moltes molèsties que ocasiona el supermercat Mercadona, que ens delecta gran part de la nit amb els sorolls de la càrrega i descàrrega de la mercaderia, amb uns tràilers que tot just passen pel carrer. Nit i dia hi ha molta activitat i soroll, realment molest. Dos tràilers a la nit, el camió a les 8 del mati per retirar els residus. I, durant el dia, no cal dir res més. Tenim també al costat l’hotel AC, on sovint aparquen autocars, de vegades més d’un.

No ens hem queixat mai, però ara crec que ja és hora; la situació ha esdevingut insostenible. Atenent a ves a saber quins interessos, el nostre Ajuntament ha volgut col·locar 7 contenidors davant la porta del nostre immoble. Creiem que es tracta d’un abús intolerable i una broma de mal gust. Si no n’hi havia prou amb el supermercat Mercadona i l’hotel AC, ara hem de suportar totes o casi totes les brosses del barri, amb el fet que això comporta, entre sorolls a altes hores i males olors.

Demanem a l’Ajuntament que reconsiderin aquesta decisió injusta i gens consensuada i que rectifiquin. Hi ha molts altres llocs on es poden situar els contenidors (per exemple, allà on eren fins ara). Les grans molèsties que provoquen a molts veïns i la mala imatge de ciutat faran que, si no tenim una resposta raonable, haguem de continuar fent-nos sentir d’altres maneres.

tracking