SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Segur que al Sr. Larrosa li agrada la música en directe. Tal com anuncia, les seves formes seran diferents. Seria bo, doncs, que vingués a fer el vermut de dissabte o diumenge a qualsevol dels locals amb terrassa de la ciutat que ofereixen als seus clients música en directe. Bé, a tots no.

Em consta que n’hi ha un que ho té restringit per part de l’Ajuntament a causa de la denúncia d’un veí a qui no li deu agradar la música o té un grau de civisme equivocat. Tot i que pot estar content de no viure en qualsevol ciutat europea amb esperit i amor per la cultura, on la música i els petits concerts de notable qualitat fan gaudir molts ciutadans.

Cal aplaudir les iniciatives dels restauradors, la bona feina de músics i cantants i la bona acollida del públic. Bé, no de tot el públic, que té dret a queixar-se, és clar, i persones com jo que tenim dret a queixar- nos d’ells i a demanar al nou alcalde que les minories cal respectar-les, sempre que tinguin una raó justa. Molt em temo que aquesta no ho és.

tracking