SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En primer lloc vull felicitar el Fèlix Larrosa per la seva presa de posició com a nou Alcalde de Lleida, també la seva mare i família, a la qual m’uneix una bona amistat des de fa molts anys. Aprofitant la teva oferta que escoltaràs a tothom, m’atreveixo a fer-te una pregunta, que sorgeix del que exposo a continuació: Al juliol de l’any 2017, rebo unes notificacions d’unes regulacions cadastrals de dos locals conjunts de la meva propietat (dit sigui de pas que, per donar conformitat a la recepció, he d’ingressar al banc 120 euros per despeses de la revisió que jo no he demanat). Fa un parell de mesos, rebo unes noves notificacions de la Paeria, dient que he de fer uns ingressos a l’ajuntament d’endarreriments de l’IBI dels anys 2014, 2015, 2016 i 2017 d’aquests locals.

En total dos mil i escaig d’euros, cosa que representa aproximadament un 25 per cent de més (que vindria a ser com pagar un trimestre extra per cada any). El meu advocat, a qui porto els papers per si podem fer una reclamació, em diu que no hi ha res a fer, que com jo en té un munt, que pagui i que calli. No entenc que ningú hagi parlat d’aquest assumpte. Jo pregunto, doncs, al Fèlix, si em pot contestar, que si la revisió es fa el 2017, a què venen aquests endarreriments del 2014?

Crec que molts veïns de Lleida que es troben en aquesta situació, i jo mateix, agrairíem un aclariment del nostre Alcalde. Et desitjo molta sort en el càrrec i en aquests projectes que tens en ment i que els que ja som grans els puguem veure realitzats.

tracking