SEGRE

JAUMEDELLEIDA

Adéu a l'arbrat de l'avinguda Catalunya

Tallat un carril a l’avinguda de Catalunya per les obres del carril bici

Tallat un carril a l’avinguda de Catalunya per les obres del carril biciAMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Mai no m’hauria pensat que una idea tan sostenible com fomentar el carril bici en les grans urbs fos a força de carregar- se el poc arbrat de què disposa la via en què aquest carril està previst que transcorri. Ja quan s’iniciaven les obres tot feia preveure, segons el traçat que senyalava la rasa que arrancava des de davant de Maristes, que seguint en línia recta els arbres molestaven.

Avui el meu pressentiment s’ha tornat realitat. Tot i que els varen protegir, creia innocentment que finalment se salvarien i que el traçat en qüestió faria una petita ziga-zaga per tal de salvar-los. Res d’això i el meu malestar rau en el fet que quan més m’ho temia vaig preguntar a regidors de la Paeria interessant-me pel tema i em van donar un silenci per resposta. Jo ja no sé com entendre la política verda que duu a terme aquest ajuntament nostre. Algú sabria dir-me quin projecte realment hi ha?

Ah! i ja temo pels dos castanyers de la plaça Berenguer IV, que diuen que els traslladaran (¿?) per tal d’alinear el carrer Príncep de Viana amb el Pont nou, i així estalviar la volta que s’ha de fer actualment. Total? Tan de bo erri: dos castanyers gairebé centenaris menys a Lleida... i suma i segueix.

tracking