SEGRE
© Arranca la recollida porta a porta al Segrià

© Arranca la recollida porta a porta al SegriàITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Sospito que els contribuents que vivim a Ciutat Jardí i Vila Montcada no hem comprès el que realment ens cau al damunt amb el servei de recollida d’escombraries porta a porta. Tindrem més feina, més incomoditats i molèsties. A més, estarem controlats mitjançant un xip; i s’insinua des de l’Ajuntament que, en el futur, es podrien posar sancions als contribuents que no reciclin correctament. I per què als que venim reciclant amb rigor des de fa molts anys se’ns imposa aquest càstig i un control segurament punitiu?

Excuso dir-los que quan la cosa s’implanti en edificis, les escombraries s’estendran per tot arreu, com ja ha passat en tants llocs. He seguit algunes experiències d’aquest sistema, per exemple, al País Basc i en general ha estat un desastre, que només complica la vida dels contribuents i els atemoreix. Fora d’això, en una carta que ens ha distribuït l’Ajuntament s’especifica tota mena de bondats i els avantatges d’aquest sistema, les quals, i per dir-ho en termes políticament correctes, són de dubtosa veracitat.

També s’afirma que els que vivim en aquestes urbanitzacions serem els primers a gaudir de tan radical canvi. Uns privilegiats, vaja. Quina broma.

L’Ajuntament hauria de negociar amb autèntics representants dels contribuents per desactivar o atenuar dràsticament l’enrenou que se’ns acosta.

tracking