SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

M’agradaria fer públic el meu enuig i indignació (i també el de molts altres veïns) amb el servei de Correus a la partida de Butsènit de Lleida. Des de fa mig any i coincidint amb el canvi de carter (en el nostre cas, cartera), comença a ser considerat normal tot un seguit de pràctiques poc professionals: trobar-te cartes del veí a la teva bústia, tenir l’obrecartes a la mà i adonar-te que la carta ja ha estat oberta amb anterioritat i, fins i tot, rebre cartes amb molt retard. I no només un cop, insisteixo, ja fa mesos que és una pràctica habitual. Malgrat haver fet arribar les queixes pertinents i de manera reiterada als nostres representants de l’Associació de Veïns, la rutina del repartiment del correu segueix sent lamentable. També cal remarcar que aquestes queixes no s’han quedat en el si de l’Associació, sinó que s’han fet extensives als corresponents responsables del servei de Correus i, fins i tot, a la Comissió de l’Horta. A data d’avui, tot segueix igual d’ineficaç.

No cal dir que rebre una carta oberta suposa una intolerable intromissió a la intimitat i dades personals de les persones. Ara bé, pitjor és rebre una carta amb la citació mèdica després de la data en què estaves citat! M’explico. El 5 d’octubre passat tenia una visita programada a l’hospital Arnau de Vilanova. Hi va haver un error en la programació de la data i, tal i com t’indiquen al missatge de text que els pacients rebem un dia abans de la visita programada, si no hi pots assistir, és aconsellable trucar per tal d’anul·lar la cita. El mateix dia 4 d’octubre, vaig trucar al servei de programació per fer-los sabedors de l’error de programació i que la visita era el dia 9 d’octubre. Doncs bé, el mateix dia 9, en tornar de la visita mèdica em trobo a la bústia una carta per recordar-me la visita mèdica del dia 5 d’octubre. Encara bo que era un error de programació, perquè sinó, ja em direu de què serveix rebre la carta de recordatori de visita quatre dies més tard de la visita! I si en lloc d’un recordatori de visita arriba en retard el recordatori d’una sessió de tractament d’una malaltia crònica, per exemple? La nostra salut no pot dependre de la ineficàcia del servei de Correus!

Per concloure, m’agradaria que aquestes línies fossin considerades com una queixa seriosa i formal adreçada a aquelles organitzacions o representants que puguin fer alguna cosa immediata per tal de millorar el servei de Correus a la nostra partida.

tracking