SEGRE
La Clínica de Ponent, ubicada a Prat de la Riba.

La Clínica de Ponent, ubicada a Prat de la Riba.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Estimats amics treballadors de L’Aliança de Lleida, crec que us puc dir així perquè són molts els anys de relació entre la meva família i vosaltres... des del naixement del nostre primer fill, l’any 1963 fins ara (i espero que per molts anys més) ens heu acompanyat en moments bons i dolents de la nostra vida, naixements, operacions, visites rutinàries, urgències, defuncions... i he de dir que sempre hem tingut una acollida amable, dolça i, moltes vegades, entranyable.

És per això que no vull anomenar ningú en concret, perquè alguns ja no hi sou o bé em pot fallar la memòria, però els vostres rostres i els vostres actes resten als nostres cors.

En aquests moments d’incertesa vull que sapigueu que ens teniu al vostre costat i que seríem molt feliços de poder continuar contant amb vosaltres en un moment en què és necessari bones persones a més de magnífics professionals. Esperem que les coses es puguin solucionar de manera que L’Aliança pugui continuar sent un referent a Lleida i comarques, la Franja i per a tantes persones que hem confiat i confiem en un personal humà i professional de nivell. Gràcies, amics!

tracking