SEGRE
Catarres, Koers i Tremendos, so jove<b>El concert,</b><b> </b>plat fort d’un bloc musical que inclou balls amb Selvatana, Montgrins o Maravella, havaneres i festa 80-90

Catarres, Koers i Tremendos, so joveEl concert, plat fort d’un bloc musical que inclou balls amb Selvatana, Montgrins o Maravella, havaneres i festa 80-90E. ALDANA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Voldria agrair als organitzadors la Festa dels 90 que es va celebrar al Pavelló 3 aquest cap de setmana passat a la Fira de Lleida. Gràcies per tots els records viscuts en aquelles hores i el viatge al passat en què d’altres i altres com jo vam viure en una nit màgica.

Dit això, vull fer una petita crítica. Que fos una festa dels 90 no significa que hàgim de tornar a les normes dels 90. Ho comento perquè al pavelló tot el que va voler va fumar impunement, facilitat fins i tot per la mateixa organització. Fumaven els de seguretat, els treballadors contractats, els artistes convidats i qualsevol persona que tranquil·lament encenia el seu cigarro al costat del vigilant en qüestió sense que ningú digués res.

No entenc com l’organització de l’esdeveniment no va complir la normativa vigent i el que menys entenc és com estant el Sr. Fèlix Larrosa, actual alcalde de Lleida, al costat de la mateixa gent que fumava, no va sol·licitar que es prenguessin mesures en aquest sentit. Les normes hi són o no per complir-les, Sr. Larrosa? O, si són amics i amigues seves, no hi ha normes que es tinguin en compte? És vox populi que en aquesta ciutat locals com Manolita, Xtras, Xmaracas, LaNuit o Baba Room –entre d’altres– tenen espais il·legals per fumar, generalment els coneguts com a office o magatzems de la beguda. Jo mateixa ho he vist diverses vegades. És molt trist que una festa que s’organitza amb tanta cura acabi decaient en un descontrol total en aquest tema i amb la permissivitat de la màxima autoritat.

Per tot l’anterior, espero que es prenguin mesures perquè els pavellons i els locals de lleure compleixin la normativa. No fa falta recordar les abundants multes que hi ha per aquests motius i estic segura que si haguessin estat altres organitzadors aquest tema s’hauria controlat. Per cert, abans que algú posi el crit al cel dient que això és mentida, tinc prou fotos i vídeos que ho confirmen. 

tracking