SEGRE

ELS I LES KOLLEGUIS DE LESCOLA LA CREU DE TORREFARRERA

A tu, Toni, mestre i amic

El menjador escolar del col·legi Joan Maragall, a la Bordeta.

El menjador escolar del col·legi Joan Maragall, a la Bordeta.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ei, kol·legui, fa gairebé tres mesos que el curs ha començat i l’escola continua com sempre: xivarri pels passadissos, rialles de l’alumnat, les nostres reunions, projectes amunt i avall, fotocòpies a darrer moment, ordinadors que no funcionen, ratolins desconnectats... Però hi ha quelcom diferent: enguany ens faltes tu, Toni.

Ens has deixat un buit difícil d’omplir, et trobem a faltar. Se’ns fa molt dur conviure amb l’absència de la teva rialla, de la teva forma de ser, de les teves bromes i sortides que ens animaven un dia darrere l’altre, de les teves paraules al creuar-nos pel passadís. Quins records!

I quin dia millor que ahir, el Dia del Mestre, per recordar l’empremta que ens has deixat i sobretot per fer esmena de la teva gran passió: l’educació. Les teves qualitats com a mestre: metòdic, organitzat, innovador, emprenedor, proper, amic de la comunitat... i com a persona excepcional, entranyable, amb un gran sentit de l’humor, optimista, ple d’energia, despistat amb els noms, empàtic, extravertit... formen una essència única, original i irrepetible.

I aquí seguim amb el nostre dia a dia i tu, Toni, hi continues present.

tracking