SEGRE
Imatge de la cabina per a radar fix instal·lada a l’avinguda de Madrid, una de les nou que hi ha repartides arreu de la ciutat.

Imatge de la cabina per a radar fix instal·lada a l’avinguda de Madrid, una de les nou que hi ha repartides arreu de la ciutat.LLEONARD DELSHAMS

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El divendres 16/11 vaig rebre la notificació d’una suposada infracció de velocitat registrada el dia 09/09/2018 a les 12.47, moment en què vaig tenir la malaurada idea de visitar la vostra ciutat.

Impressiona la posició del radar fix (i dic radar fix perquè he de suposar que el relatat agent 2155 no estigui afectat per gegantisme i tampoc sigui un membre de la tribu dels Vatussos), justament a la sortida d’un semàfor on, per la mateixa accelerada, i en més d’un vehicle d’una relativa potència és molt fàcil, si no probable, que la velocitat instantània superi, encara que per només uns instants, els 50 km/h.

És força difícil que tot això no faci olor d’afany recaptatori. Justament el que subscriu és un conductor que respecta les normes de circulació, i que per norma general ajusta el control de velocitat del vehicle al màxim permès.

Pel concepte de solve et repete ja he liquidat la sanció, però amb la present sol·licito l’anul·lació de la mateixa pels esmentats motius, i la conseqüent devolució de l’import abonat. Evidentment, vostès poden ignorar la meva petició, estarien en el seu dret, com jo en aquest cas estaré en el meu dret de ser molt curós de no visitar-los mai més i, en tot cas, de no gastar ni un cèntim dels que ja he deixat a la vostra ciutat i en tota la província.

Tot esperant veure atesa la meva petició, aprofito l’avinentesa per saludar-vos ben atentament.

tracking